Proč se stát členem spolku WEČR

Vážení příznivci working equitation,

dovolujeme si vám oznámit založení nového spolku pro disciplínu working equitation.

 

Nabízíme právníkem vypracované stanovy, kde není možná diktatura. Jsme otevřeným, demokratickým, transparentním spolkem, který naslouchá svým členům.

Nabízíme sofistikovaný online systém k registraci jak nových členů, koní, tak i v budoucnu závodů, seminářů včetně přihlášek k účasti na nich. Veškeré přihlašování bude uživatelsky stejně jednoduché, jako byste si kupovali něco v e-shopu.

V našem spolku se sdružují hlavní organizátoři závodů v ČR a na Moravě, to dává předpoklad bohatého kalendáře akcí. Již nyní ho máme naplněn semináři, závody a další akce připravujeme. Nemine nás ani několik seminářů se zahraničními jezdci, kteří nám dají tipy, jak trénovat na překážkách a ukážou cestu jak se zdokonalovat.

Již v letošním roce pro vás připravujeme Mistrovství České republiky v Královickém Dvoře u Slaného při akci Královických dožínek ve dnech 31.8 – 1.9.2018. Očekávaná návštěvnost je 800-1000 diváků.

Naše pravidla nabízí novou výkonnostní třídu “L”, která je mezistupněm mezi třídou Z a S. Věříme, že si právě tato třída najde své fanoušky a možná vás také potěší nové věkové kategorie.

Máme již nyní propracovaný systém vzdělávání rozhodčích tak, abychom zajistili soutěžícím co nejobjektivnější hodnocení. Stejně jako klademe důraz na vzdělávání rozhodčích, připravujeme i školící program pro trenéry WE. Věříme, že pokud budeme mít kvalitní trenéry, vychováme tak i kvalitní konkurence schopné jezdecké dvojice.

Připravujeme několik projektů pro podporu nejlepších jezdců v žebříčku a zejména nový projekt pro podporu nejmladších dětských a juniorských workerů. Tento projekt s námi bude konzultovat mezinárodní rozhodčí a osoba s nejlepšími zkušenostmi rozvoje working equitation u mladých workerů (těšíme se na spolupráci).

Uvedené a mnoho dalšího děláme pro naše členy s nadšením. Workingem žijeme a naši vášeň pro tuto disciplínu s vámi chceme sdílet. Budeme rádi, když se k nám přidáte a pomůžete nám tuto disciplínu rozvíjet po celé České republice.

 

Za WEČR: Zakládající členové

16.6.2018