Závody v plném proudu

Závodní sezona workingu byla zahájena 22.4. ve Vinařicích u Kladna, kde se konaly soutěže otevřené i národní třídy Z. V květnu, přesněji 4.-5.5. následovaly závody v Židovicích u Libčevsi, kde se podařily otevřít všechny třídy. Jezdci porovnávali své výkony v otevřené soutěži třídy Z a národních soutěžích tříd Z, L, S i P. V neděli své dovednosti ukázaly i ti nejmenší v ukázce s vodičem. Premiéru měla také bezudidlová/bezotěžová soutěž třídy Z pod spolkem ČBS (Český Bezudidlový Spolek). Na Moravě proběhly první letošní závody 11.5. ve stáji Mevrin v Zádveřicích v otevřených soutěžích tříd Z a L. Do Zádveřic zavítaly také jezdecké dvojice ze Slovenska. Děkujeme všem za účast!

Přinášíme vám výsledky ze závodů

Všechny národní soutěže byly také kvalifikační na Mistrovství České republiky Working Equitation, které proběhne 6.-8.9.2019 v Královickém Dvoře a proto přinášíme aktualizovaný seznam kvalifikovaných. Další jezdci mohou kvalifikace získat na těchto nejbližších závodech. V Tasově 1.-2.6., v Zádolí 9.6. nebo v Pticích 15.-16.6. Koukněte se do kalendáře akcí.

Se závody se nám také aktualizoval žebříček výkonnosti jezdeckých dvojic WEČR pro rok 2019. Výsledky žebříčku pro vás také již máme připravené.