Úspěch WE kempu s Goncalem Soaresem

Ve dnech 26.-30.10.2022 se konal Working Equitation kemp v Královicích u Slaného s portugalským trenérem Goncalem Soaresem ( GM HORSES Investments ). Zájem byl obrovský a naplněná plná kapacita 25 jezdeckých dvojic a celkem 34 účastníků (včetně těch, které zajímal doprovodný program).

Zahajovací přednáška na téma sportovní psychologie s PhDr. Kamilem Polákem měla úspěch a přihlásilo se 18 zájemců. Kamil je vedoucí OME, vedoucí a lektor projektu Protokol 24/7. Expert v oblasti podpory duševní rovnováhy, zvyšování psychické odolnosti a psychofyzických cvičení. Zakladatel a metodik projektu Optima a Detoxicon. Odborný konzultant v problematice posilování psychické odolnosti pro bezpečnostní sbory ČR, sportovní reprezentanty ČR, účastníky MS a OH. 30 let praxe u specializovaných útvarů resortu MV ČR. Spoluorganizátor čtyř ročníků mezinárodní konference „Zvládání extrémních situací“. Vystudoval Fakultu sportovních studií na Masarykově univerzitě v oboru Speciální edukace bezpečnostních složek a Aplikované sportovní edukace bezpečnostních složek, v rámci doktorandského studia Kinantropologie řešil vědecko-výzkumný úkol zaměřený na vliv speciálních autoregulačních cvičení na zvyšování odolnosti. Vysokoškolský pedagog (psychologie zátěže a stresu, kognitivní management).

Tréninky s Goncalem začínaly od rána a končilo se až v devět večer. Hnací motor byla jak skvělá nálada, tak chuť se posunout dál. Účastníci byli všech výkonnostních tříd. Ne jeden jezdec vystoupil ze své komfortní zóny a posunul své hranice. 🙂 Každým dnem byly vidět obrovské pokroky. Děkujeme Goncalovi za profesionální přístup a trpělivost.

Doprovodný program – lekce kompenzačního cvičení, rytmiky, zaplétání hřívy a tvorba hudby pro vaše závodní testy měla pod taktovkou Šárka Mrázek Kopecká. Nápadité lekce, které rozhodně všechny moc bavily.

Skupinka A i B – účastníci z working equitation kempu, kteří se učili mít flexibilní a uvolněnou oblast pánevní 🙂

@sarka_shumi Skupinka A z working equitation kempu, kteri se ucili mit flexibilni a uvolnenou oblast panevni 🤣💪#workingequitation #workingequitationczechrepublic #kemp #goncalosoares #equestrian #equestrianlife #equestriangirl #fy #fyp #equstrianlifestyle #equestrianboy ♬ Clap Snap – Nanay Mitchay ❤️
@sarka_shumi Skupinka B na kempu working equitation s Goncalo Soares, ucili se pouzivat a uvolnit pánev. #workingequitation #workingequitationczechrepublic #camp#equestrian #equestrianlife #equestriangirl #equestrianboy #excercise #pelvic #fyp #foryou #foryoupage ♬ původní zvuk – Šárka Shumi Kopecká

V pátek nás čekala přednáška o členském systému WEČR. Naučili jste se přihlašovat a členskou sekci využívat. Dozvěděli jste se, jak se hlásit na závody a co najdete na webových stránkách. Touto přednáškou vás proškolila Marie Růžičková.

Můžeme se těšit na pokračování workingového kempu a to 16.-18.12.2022. Členové se brzy budou moci přihlašovat v členské sekci.