WEČR školení

Rádi bychom Vás pozvali na školení WEČR, které se bude konat 2.-3.3.2019 v Equistable Korycany (Neratovice).

Podrobné informace >>

Přihláška >>

Školení je určeno pro členy WEČR a registrované uživatele IS WEČR (tato možnost bude přidána v únoru 2019), kteří se členy teprve chtějí stát. Účast je možná pouze po přihlášení předem.

ROZHODČÍ, KANDIDÁTI NA ROZHODČÍ

Splnění celého školení (dvoudenního) bude uznáno aktuálním rozhodčím jako povinné doškolení pro definované období od 1.4.2019 do 30.6.2021 dle pravidel WEČR 3.1.i a kandidátům na rozhodčí jako školení (drezurní i workingové) potřebné ke jmenování na pozici rozhodčí třídy Z dle přílohy pravidel WEČR – 11.2. Systém vzdělávání5.1.3.

KOMISAŘI, POŘADATELÉ A DALŠÍ ZÁJEMCI – DIVÁCI

V neděli dopoledne proběhne přibližně dvouhodinové proškolení pro komisaře dle pravidel WEČR 3.4.b. Tuto část lze absolvovat i samostatně a doporučujeme ji absolvovat i pořadatelům, ředitelům závodů, sekretářům, autorům plánků a dalším funkcionářům na závodech. Všichni zájemci o vzdělávání jsou vítáni jako diváci. Diváci mohou tiše sledovat a poslouchat celé školení včetně teoretické části.

JEZDCI – FIGURANTI

Rádi bychom školení pojali nejen teoreticky, ale také prakticky, proto nabízíme možnost pro jezdce vyzkoušet si drezurní úlohu i projetí překážek a celý test ovladatelnosti a rychlosti jako figuranti. Budeme rádi za široké spektrum jezdců a koní, od třídy Základní po Mistrovskou, uvítáme různé jezdecké styly. Figuranti se mohou zbytku školení ten den zdarma zúčastnit jako diváci. Figuranti si hradí ustájení 400 Kč za den a případné další náklady (doprava apod.).

Těšíme se

Tým WEČR