Slavnostní zakončení sezony s vyhlášením žebříčku 2018

Na slavnostní zakončení sezony jsme se sešli 8.12.2018 v Mutějovicích „vymódění“ ve stylu prvorepublikové elegance, což krásně podkreslilo celý ceremoniál. Program začal proslovem našeho sluníčka a předsedkyně spolku WEČR Šárky Kopecké, která pro všechny příznivce workingu akci připravila.

Hlavní částí programu bylo vyhlášení žebříčku 2018, který se vyhlašoval zvlášť pro kategorii Děti, Junioři a Senioři. Pro každou kategorii byl promítnut video-sestřih z MČR 2018 (Děti, Junioři, Senioři) a medailonky prvních třech umístěných, vše je dostupné ke shlédnutí na Youtube kanálu spolku WEČR. Přítomní na prvních 10 místech žebříčku dostali růžičku na památku a první tři byli oceněni šerpou, pohárem s motivem spolku a kyticí.

Vyhlašování proložil doprovodný program. Kristýna Maternová předvedla s pomocí Šárky Kopecké drezurní úlohu na andaluském hřebci Colunguele. Zástupci stáje Black Horse Dressage si připravily veselou show. Speciální  ocenění předsedkyně výkonného výboru spolku WEČR “Anděl WEČR” získala Barbora Svobodová.

Na program spolku plynule navázala kapela idealBand, která rozjela taneční zábavu. Hrálo a tancovalo se až do rána a někteří návštěvníci tak téměř protancovali střevíce. Na slavnostní vyhlášení přišlo přes 100 návštěvníků. Velmi nás těší taková přízeň a maximum pro vás uděláme i v roce 2019.

Děkujeme všem, kteří se v roce 2018 jakýmkoli způsobem podíleli na akcích a chodu spolku WEČR.

Výsledky žebříčku WEČR 2018 >>

Děti

  1. Kristýna Maternová – GinTonic
  2. Johana Zelená – Rigolo
  3. Alice Weinfurtová – Gabriel
  4. Veronika Kubíková – Fanda
  5. Daniel Jiříček – Cipísek

Junioři

  1. Jindra Kučerová – Lidka 2
  2. Barbora Pleskačová – Sacramoso Margeta XIII-20
  3. Natálie Pánková – Rivolta
  4. Alžběta Veliká – Mandaríno Gold
  5. Jindra Kučerová – Leontýna

Senioři

  1. Břetislav Růžička – Legolas
  2. Babeta Melčová – Bankiet
  3. Šárka Kopecká – Gin Tonic
  4. Tereza Slabá – Dollom Valmont
  5. Veronika Slavíčková – Solo Famara XXI-10